Webinar Rookverspreiding

Op woensdag 26 mei organiseert De Zorg Brandveilig het webinar ‘Rookverspreiding’. In de zomer van 2019 deed het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) onderzoek naar rookverspreiding in woongebouwen, waarover in het najaar van 2020 het definitieve onderzoeksrapport werd gepubliceerd. Deze resultaten leverden nieuwe inzichten als het gaat om brandveiligheid, die ook te vertalen zijn naar de zorg. De resultaten werden al eens samengevat op de website van De Zorg Brandveilig. 

Nu is het tijd voor een verdieping over dit onderwerp! Op 26 mei gaan we in gesprek met onderzoeker Lieuwe de Witte van het IFV. We gaan het hebben over belangrijke lessen over rookverspreiding voor de zorg. Deelnemers kunnen vooraf en tijdens het webinar vragen stellen, die we zoveel mogelijk proberen te beantwoorden. Bij uw inschrijving kunt u alvast uw eerste vraag stellen over het thema. Wordt uw vraag niet beantwoord tijdens het webinar? Dan krijg u achteraf alsnog antwoord in een nagezonden Q&A.  

Het webinar duurt 1 uur en is te bekijken via Microsoft Teams. U kunt u via onderstaande link aanmelden, waarna u voorafgaand aan het webinar een deelnamelink krijgt toegestuurd. Dit webinar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met brandveiligheid in zorginstellingen. 

Klik hier om u aan te melden voor het webinar.