Webinar 'Corona en brandveiligheid'

Inschrijving is gesloten

Heeft u zich ingeschreven, maar heeft u nog geen deelnamelink ontvangen? Controleer dan uw ongewenste mail. Vindt u daar geen link, stuur dan een mail naar info@dezorgbrandveilig.nl

Voor alle zorgprofessionals die zich bezighouden met brandveiligheid of BHV, organiseert de Zorg Brandveilig op dinsdag 1 december 2020 het webinar ‘Corona en brandveiligheid’. Van 15.00 tot 16.15 uur wordt u online bijgepraat door onze experts en beantwoorden zij al uw vragen. 

Door de corona-uitbraak heeft brandveiligheid in veel zorgorganisaties een andere prioriteit gekregen. Dat is logisch, maar het kan wel gevolgen hebben voor brandveiligheid in de toekomst. En dát willen we voorkomen. Daarom is het van groot belang om het onderwerp weer onder de aandacht te brengen in uw organisatie. Hoe u dat het beste kunt doen? Daarover vertellen we graag meer tijdens het webinar ‘Corona en Brandveiligheid’ op 1 december om 15.00 uur.

Vragen? Stel ze tijdens het webinar aan onze experts!

In dit gratis webinar gaan zorgmedewerkers in gesprek met een BHV-deskundige en een brandveiligheidsdeskundige over de gevolgen van corona op brandveiligheid in zorgorganisaties. Samen kijken we hoe we de komende tijd met verschillende dilemma’s en keuzes om kunnen gaan.

Voor, tijdens én na het webinar kunt u vragen stellen aan onze experts via de chat. Wordt uw vraag niet live beantwoord tijdens het webinar? Niet getreurd, u krijgt alle gestelde vragen mét antwoord achteraf per mail toegestuurd.

Aanmelden

De inschrijving voor dit webinar is gesloten. 

Let op: het webinar is enkel bedoeld en toegankelijk voor medewerkers uit de zorg die zich bezighouden met de dossiers BHV en brandveiligheid. Behoort u niet tot die groep? Dan wordt u verzocht om zich niet in te schrijven.  

Sprekers

Nick Crutzen

Inmiddels bijna 15 jaar actief in het vakgebied Bedrijfshulpverlening. Ik ben met BHV in aanraking gekomen door mijn studie Communicatiewetenschappen waarbij ik een onderzoek heb gedaan naar (toen nog) nieuwe media in BHV-onderwijs. Daarna het vakgebied nooit meer verlaten en inmiddels met de nodige zorginstellingen samengewerkt. Met name de laatste jaar veel gewerkt aan de transitie van “traditionele” BHV naar een risicogerichte Bedrijfsnoodorganisatie (BNO).

Maarten de Groot

Maarten de Groot is brandveiligheidsadviseur en al geruime tijd werkzaam in brandveiligheid. Sinds 2006 heeft hij zijn eigen bedrijf Altavilla BV opgericht, waar brandveiligheidsadviseurs en bouwmanagers samenwerken. Maarten heeft veel kennis over bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid. Dit heeft hij bij verschillende Nederlandse ziekenhuizen in de praktijk gebracht.